tiistai 6. lokakuuta 2009

tallinna ostoksia

Noniin, nyt tosiaan niitten eilisisten ostosten pariin! Kauheasti mitään vuodenaikaan sopivaa kivaa vaatetta sieltä ei löytynyt, mutta alesta sensijaan kaikkea kivaa ensi kesäksi.
Näitä tuli siis osteltua: 1. Tunika, Stradivarius ale
2. Farkkushortsit, Terranova ale
3. Navyblue & koralli pashminahuivi, Terranova
4. Kauluspaitatunika, Stradivarius ale
5. Musta kiiltonahka lompakko/clutch, Zara
6. Valkoinen hame, Bershka ale
7. Tuubijumpsuit, Bershka ale
8. Maailman upeimmat mustat korkkarit, Zara
Tosiaan aika paljon kesäjuttuja niinkuin näkyy! Ikuisuuden ajan olen farkkushortseja etsinyt, joten pakkohan ne oli napata mukaan kun kerran löytyi ja vielä halvalla lähti! Jumpsuitti oli ehkä vähän epätavallinen ostos mulle, mutta voin vaan kuvitella miten hyvälle tuo näyttää sitten kesällä ruskeaa ihoa vasten! Tuo valkoinen hamekin on aika kesäinen, mutta saapa nähdä jos se joutuu kirpparille vielä ennen kesää, nimittäin kauhukeni huomasin kotona ostaneeni liian ison koon! Roikkuvassa kokolapussa luki kyllä 36, mutta hameen sisällä olevassa sitten 38 eli väärä lappu oli laitettu roikkumaan:/ Harmillista, sillä eihän täältä asti voi enää oikein lähteä palauttelemaan. Noh, onneksi se ei maksanut paljoa..
Lemppariostoksia olivat kuitenkin Zaran jutut, eli ihanan iso lompakko, jota voi myös käyttää tarvittaessa iltalaukkuna ja sitten nuo aivan upeat mustat korkkarit. Enpä ole ennen saanut jalkaani mitään kenkää, joka istuisi niiin hyvin ja näyttäisi niiin kauniilta! I'm totally in love:) TIedänkin jo missä pääsen niitä käyttämään, eli sitä odotellessa!

0 kommenttia: